Tammikuun 2013 mietteitä

Tervehdys teille kaikille!

Hyvää Uutta Vuotta! Tämä uusi vuosi on jo hyvällä mallilla ja katseet kääntyvät luonnollisesti tämän vuoden tapahtumiin kyläyhdistyksessämme.

Näiden kotisivujemme moninaiset haastavat murheet alkavat olla jo takanapäin, toivottavasti. Meistä riippumattomista syistä olemme joutuneet tekemään melkoisesti töitä, jotta sivumme ovat nyt tälläisessä näkemässänne muodossa. Suuri kiitos Myllyrinteen Kalelle edelleenkin mahtavasta panoksesta ja viitseliäisyydestä saattaa nämä sivumme hyväksymäämme muotoon ja asentoon. Kokonaiskävijämäärä sivuillamme on hyvä. Teemme sivuillemme vielä parannuksia informaation lisäämiseksi. Pyrimme saamaan tähän vielä ”Ota yhteyttä”-osion, jolloin jokainen halutessaan voi nimellään antaa meille palutetta tai kysyä tarkempia tietoja kaipaamastaan asiasta. Palvelun tuottajien osiossa on vielä vanhoja tietoja, jotka päivitykset hakkeri vei. Toivon, että kun näette vanhan tiedon tai poistettavan tiedon, ottakaa yhteyttä joko Kaleen tai minuun, niin saamme tämänkin tiedoston ajan tasalle.

Kiitokset myöskin Kuvagallerian kuvaajille, hienoja kuvia! Toivottavasti saamme sinne teiltä koko ajan lisää materiaalia. Olkaa yhteydessä Kaleen tai minuun.

Kyläyhdistys on alustavasti sitoutunut yhteistyössä Voinsalmi Osakaskunnan kanssa lähtemään Rykinniemen alueen kehittämishankkeeseen. Hankkeessa on tarkoitus korjata/uusiorakentaa veneiden lasku-/nostopaikka sellaiseksi, että sieltä voidaan nosto ja laskut suorittaa henkilöautollakin. Laavu on myös tarkoitus kunnostaa poistamalla hirsien pinnasta home, maalata se, laittaa uusi kate katolle, uusia/korjata tulisija, rakentaa ulkopenkit, rakentaa uusi ympäristöystävällinen WC ja puuvaja laavun viereen, raivata puustoa ja risukoita laavun ympäriltä jne. Kyläyhdistyksemme rooli on tässä hankkeessa toimia avustuksen hakijana ja talkootyön tekijänä. Kuten arvaatte, hanke on iso ja se vaatii vuosien 2013 ja 2014 aikana paljon käsiä ja muuta talkooapua, joten jo tässä vaiheessa vetoan teihin kaikkiin tulemaan mukaan hankkeen toteuttamiseen kykyjenne mukaan. Tiedotamme hankkeesta ja sen vaiheista näillä sivuillamme ja myöskin Facebookissa.
Alustava hankeavustus on lähtenyt eteenpäin. Lopullisen päätöksen hankkeeseen lähtemisestä tekee Kyläyhdistyksen vuosikokous maaliskuussa.

Ja lopuksi, muistakaa Kesäjuhlien pitoajankohta, LAUANTAI 6.7.2013 KLO 18.00 ALKAEN TUOTTAJAMAJALLA!

Terv. Ilpo