Heinäkuun 2013 mietteitä

Kesäjuhlat ovat nyt takanapäin.  Nämä 32. kerran pidetyt juhlat olivat mielestäni erittäin onnistuneet.  Sää suosi juhlayleisöä, jota oli ennätykselliset 300, sateen uhasta huolimatta ja ohjelma oli monipuolinen ja kaikenikäisille tarkoitettu. Kesäjuhlista on näille sivuillemme valmistumassa lähiaikoina videopätkä ja kuvakokoelma.

Haluan vielä tässä kiittää pientä, mutta aktiivista talkooväkeä, joka mahtavalla ponnistuksella sai kaiken sen aikaan.  Kiitokset esiintyjille, näytteille asettajille, tukijoille ja luonnollisesti juhlayleisölle.

Erityisen kiitoksen osoitan paikalliselle PEL-tuote Oy:lle, joka valmisti uusien penkkien jalat ja lahjoitti ne sitten kyläyhdistyksellemme, samoin Pitopalvelu Päivi Suhoselle, joka hoiti mallikkaasti koko keittiö- ja ravintolapuolen tarjoten mm. maan mainiota rantakalaa.  En unohda myöskään Voinsalmi osakaskuntaa, joka merkittävästi osallistui juhlien onnistumiseen.

Nuo edellä mainitut 19 penkkiä, jotka mahdollistavat istuinpaikat n. 200 henkilölle, ovat kyläläisten ja kuntalaisten käytettävissä erilaisissa juhlatilaisuuksissa ihan pientä korvausta vastaan.

Taloudellisesti juhlat onnistuivat mukavasti, joka takaa myös sen, että tulevana kesänäkin pidetään kesäjuhlat. Laittakaa jo nyt allakkaanne merkintä niistä: la 5.7.2014 klo 18.00.

Voitte kaikki osallistua jo nyt kanssamme juhlien suunnitteluun.  Tarvitsemme uusia ideoita, esiintyjiä, tapahtumia jne.  Lähettäkää niitä tämän kotisivujemme välityksellä, soittakaa tai ihan miten vaan ottakaa yhteyttä.

Kylän kentällä järjestetään Tiemassaari-Open tennisturnaus lauantaina 27.7.2013 klo 14.00.  Ilmoittautuminen nelinpeliturnaukseen 26..7.2013 mennessä Tapani Tiilikaiselle, puh. 040-535 6000 tai sähköpostitse: tapani.tiilikainen@gmail.com. Löytyisikö muilta kyliltä joukkueita ?  Turnauksen yhteydessä on mahdollisuus pitää myöskin kirpputori.  Siitä enemmän näet Tiemassanomista, joka on näillä kotisivuillamme.

Vielä tämän syksyn aikana on tarkoitus aloittaa ns. Rykiniemen virkistysalueen kehittämistyö.  Odottelemme ELY-keskuksen päätöstä anomastamme tuesta.

Tästä hankkeesta, jossa tarvitaan paljon uusia käsiä mukaan, informoimme näillä sivuillamme.

Tässä vaiheessa toivotan teille kaikille hyvää kesän jatkoa !

Ilpo Vellonen