ETUSIVU

  

RANTASALMEN POHJOISKYLIEN KOTISIVUT

KYLÄLLÄ SATTUU JA TAPAHTUU MM…………

 

KESÄTAPAHTUMA JA TIEMASSAAREN KYLÄYHDISTYS 30 VUOTTA, TIISTAINA 17.7.2018 ALKAEN KLO 14.00 MONITOIMITALOLLA (Voinsalmentie 1209, 58900 Rantasalmi)

Ohjelmassa mm. kirpputori, musiikkia, askartelupaja, kilpailuja, kalanheittoa, saippuakuplataiva ja paljon muita yllätyksiä.

Opastusta ja karttoja kalastukseen ja vesienhoitoon.

Kyläyhdistys tarjoaa juhlapäivänä kakkukahvit kaikille kyläläisille.

Kaikki halukkaat voivat tuoda kirpputorille oman pöytänsä.  Lisätietoa Maija-Leena Tiusanen, puh. 050-5300331.  Lisätietoja myöskin Pirjo Vainionpää, 040-7592444 tai Seija Lehtonen, 050-9111163

Tervetuloa !

 

FINNTRIATHLON-TAPAHTUMA SIVUAA JÄLLEEN KYLÄÄMME JA OLEMME MUKANA TOTEUTTAMASSA OSALTAMME TÄTÄ MERKITTÄVÄÄ TAPAHTUMAA LIIKENTEEN OHJAUS- JA HUOLTOTEHTÄVISSÄ LAUANTAINA 21.7.2018.

Kääntöpiste on Huutlahden tienristeyksen kohdalla ja reitti ajetaan kahteen kertaan.

Mukana myös talkoissa Rantasalmen nuorisoteatteri.

Siis talkoisiin tarvitaan taas porukkaa.  Lisätietoja ja ilmoittautumiset mahdollisimman pian Tapani Tiilikainen, puh. 040-535600 tai tapani.tiilikainen@gmail.com (liikenteenohjaus) ja/tai Henna Majuri, puh. 0400-513783, hennamajuri@netti.fi  (huolto)

Katso myös www.finntriathlon.fi

 

TENNISKURSSI JA-TURNAUS KESÄTAPAHTUMASSA 17.7.2018 KLO 12.00 ALKAEN.

Tiemassaaren kyläyhdistys järjestää kaikille tenniskurssin alkeet yllä mainitussa kesätapahtumassa.

Ilmoittaudu kurssille 16.7.2018 mennessä, Tapani Tiilikainen, puh. 040-5356000, jolta saat myöskin lisätietoa.

 

 

 

HUOM..HUOM..!

Kauppa-auton aikataulut ja pysähdyspaikat alueellamme maanantaisin:

klo 16.20 Paattikanava,  klo 16.30 Kinnarilan th,  klo 16.40 Tiemassaari, maitolaituri, klo 16.50 Rykiniemi veneenlaskupaikka, klo 17.00 Sikkoinleuka, 17.15 Norpantie, klo 17.30 Seppälänsalmentie th ja klo 17.40 Repomäen th.

Tämä on ainutlaatuista palvelua meille.  Käytä kauppa-auton palveluja, näin takaamme, että saamme tätä palvelua tulevanakin kesänä !

Ja sitten, eikun kauppa-autolle  ostoksille……

 

PERINTEINEN METALLIROMUNKERÄYS  ON  TÄMÄN KEVÄÄN (2018) OSALTAA PÄÄTTYNYT !

Kiitos , että olet tukenut kyläyhdistyksen toimintaa lahjoittamalla metalliromua keräykseen !

 

 PALVELUA LÄHES KOTIOVELLE !

Muistathan, että kirjastoauto kulkee ja palvelee alueellamme parillisen viikon keskiviikkona. Käytä ihmeessä tätä ainutlaatuista palvelua ! Katso aikataulut ja pysähdyspaikat www.toenpera.fi

UUSIA ASIOITA SIVUILLA:

Voinsalmi Osakaskunnan tiedote 2017 löytyy sivuiltamme ”Yhdistykset – Voinsalmi Osakaskunta.”    Käyhän kurkkaamassa.

 

 

ROMUNKERÄYS PÄÄTTYI

 

Tiemassaaren kyläyhdistyksen uusi hallituksen kokoonpano vuodelle 2017 on mainittu kohdassa Yhdistykset-Tiemassaaren kyläyhdistys ry-Tiemassaaren kyläyhdistyksen hallitus 2017.

 

UUSI PERUSKUNNOSTETTU PELIKENTTÄ MONITOIMITALON VIERESSÄ ON OLLUT HYVÄSSÄ KÄYTÖSSÄ

Syksyllä 2017 tehdään kentän loppuehostus ja sitten kenttä toivottaa edelleenkin tervetulleeksi palloilujen harrastajat joukolla mukaan.

 

VUODEN 2017 JÄSENMAKSU

Kyläyhdistys päätti 27.2.2017 kokouksessaan, että jäsenmaksua ei peritä.  Sen sijaan liittymismaksun suuruus on 5 €.  Yritysten kannatusjäsenmaksu on 100 €/vuosi ja se sisältää mm. Rykiniemen laavun käyttöoikeuden polttopuineen.

Maksut voi maksaa kyläyhdistyksen tilille FI92 5383 0420 0118 23

 

Kirkkoveneellä juhlimaan !

Kyläyhdistys vuokraa kirkkovenettä erilaisiin tilaisuuksiin, kuten synttäreihin, häihin, perhejuhliin, porukoiden tapahtumiin ja tempauksiin jne.  Nyt on korkea aika tehdä ensi kesäksi varaus Ota yhteyttä Pauli Lehtoseen, puh. 044-32 44 736 tai Juha Leskiseen, puh. 040-51 27 606.

KYLÄ PALVELEE !

Klikkaa ”Palvelutoimintaa”-painiketta, niin näet mitä  palveluja kylällämme on tarjolla Sinulle.

 

Tervetuloa Rykiniemen virkistysalueelle ja laavulle !

Laavualueelle tehty ulkorakennus, jossa on kompostoiva käymälä, puuvarasto ja muu lukollinen varasto,  Toivomme jokaisen WC:n käytttäjän noudattavan seinälle laitettuja ohjeita.  Näin tämä käymälä pysyy siistinä kaikille käyttäjille.  Puuvarastossa on jo jonkin verran laavun kotagrilliin tarkoitettuja puita. Toivomme kuitenkin, että jokainen puiden käyttäjä toisi laavulle saman verran halottuja puita kuin on käyttänytkin. Halottavia pöllejä löytyy rannnasta vanhasta puuvajasta.  Luonnollisesti kyläyhdistys toivoo, että laavun ja sen ympäristön käyttäjä pitää huolta siisteydestä siten, kuin se olisi oma paikka !

Opastekyltit näyttävät ulkopuolisille, missä laavu ja veneenpudostuspaikka sijaitsee. Veneenpudotuspaikalla on kalastusalueen kartta ja kalastuslupien saantipaikkojen yhteystiedot.

Pienvenelaituri on kasattu ja se laitetaan järveen keväällä.  Jos jollakin vierailjalla on voimia ja työnpuutetta, pilkkokaa pienemmästä puuvarastosta polttopuita isompaan puuvarastoon yhteistä käyttöä varten.  Kiitos etukäteen !

Viihtykää Tiemassaarella ja Rykiniemellä !  Olemme tehneet sen teitä varten !

Jos tarvitset Apua – tiedä sijaintisi! Saat sen määriteltyä www.hatakeskuslaitos.fi/tiedä sijaintisi.  Koordinaatit on hyvä olla aina puhelimen lähettyvillä – näin saat tarvittaessa avun nopeammin.

 

Olemme Facebookissa    faceb

 

 

Sivujen taustakuva sekä yläbannerin vaihtuvat kuvat: Juha Leskinen

 

Toimintaamme tukevat:

 

maanrakennus  peltuote

rantasalmi

Sivujen hallinta