ETUSIVU

  

RANTASALMEN POHJOISKYLIEN KOTISIVUT

KYLÄLLÄ SATTUU JA TAPAHTUU MM………… 

 

Tiemassaaren kyläyhdistyksen vuosikokous pidetään perjantaina 27.4.2018 klo 19.00 Monitoimitalolla.

Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Kahvitarjoilu.  Tervetuloa !

Hallitus

 

PERINTEINEN METALLIROMUNKERÄYS ALKAA LÄHIAIKOINA !

MH-Kierrätys toimittaa ennen vappua (2018) keräyslavan tutulle paikalle Monitoimitalon vierelle.

Totuttuun tapaan kerätään pelkästään metalliromua, akkuja, peltejä ja muuta rautaa eri muodoissaan, mutta ei missään tapauksessa auton renkaita, jääkaappeja, pakastimia, sekajätettä sisältäen rakennusjätettä, öljyä, muuta ongelmajätettä, lasia yms.

 PALVELUA LÄHES KOTIOVELLE !

Muistathan, että kirjastoauto kulkee ja palvelee alueellamme parillisen viikon keskiviikkona. Käytä ihmeessä tätä ainutlaatuista palvelua ! Katso aikataulut ja pysähdyspaikat www.toenpera.fi

 

 

KAUPPA-AUTO JÄI OSALTAMME TALVILOMALLE

Kutemajärven Talouskaupan kauppa-auto palveli meitä koko kesän.  Kiitos auton väelle ja kiitos teille, jotka käytitte tätä ainutlaatuista palvelua.

Toivotaan, että saamme ensi kesänäkin nauttia kauppa-auton kulusta alueellamme.

UUSIA ASIOITA SIVUILLA:

Voinsalmi Osakaskunnan tiedote 2017 löytyy sivuiltamme ”Yhdistykset – Voinsalmi Osakaskunta.”    Käyhän kurkkaamassa.

 

 

ROMUNKERÄYS PÄÄTTYI

Romunkeräys päättyi tämän kesän osalta.  Romua kertyi taas kiitettävästi ja uskomme, että moni pihan nurkkaus siistiytyi entisestään.

Kiitos !

 

Tiemassaaren kyläyhdistyksen uusi hallituksen kokoonpano vuodelle 2017 on mainittu kohdassa Yhdistykset-Tiemassaaren kyläyhdistys ry-Tiemassaaren kyläyhdistyksen hallitus 2017.

 

Hyvä nykyinen Tiemassaaren ja Rantasalmen tieliikenteen ohjaaja ja huoltojoukkoihin kuuluva:

Laita jo nyt allaakkaasi varaus lauantai 21.7.2018, jolloin on Joroisten Finntriathlonin puolimatkan SM-kilpailu.  Tarkempaa tietoa tulee hyvissä ajoin ennen tuota päivää.

 

 

UUSI PERUSKUNNOSTETTU PELIKENTTÄ MONITOIMITALON VIERESSÄ ON OLLUT HYVÄSSÄ KÄYTÖSSÄ

Syksyllä 2017 tehdään kentän loppuehostus ja sitten kenttä toivottaa edelleenkin tervetulleeksi palloilujen harrastajat joukolla mukaan.

 

VUODEN 2017 JÄSENMAKSU

Kyläyhdistys päätti 27.2.2017 kokouksessaan, että jäsenmaksua ei peritä.  Sen sijaan liittymismaksun suuruus on 5 €.  Yritysten kannatusjäsenmaksu on 100 €/vuosi ja se sisältää mm. Rykiniemen laavun käyttöoikeuden polttopuineen.

Maksut voi maksaa kyläyhdistyksen tilille FI92 5383 0420 0118 23

 

Kirkkoveneellä juhlimaan !

Kyläyhdistys vuokraa kirkkovenettä erilaisiin tilaisuuksiin, kuten synttäreihin, häihin, perhejuhliin, porukoiden tapahtumiin ja tempauksiin jne.  Nyt on korkea aika tehdä ensi kesäksi varaus Ota yhteyttä Pauli Lehtoseen, puh. 044-32 44 736 tai Juha Leskiseen, puh. 040-51 27 606.

KYLÄ PALVELEE !

Klikkaa ”Palvelutoimintaa”-painiketta, niin näet mitä  palveluja kylällämme on tarjolla Sinulle.

 

Tervetuloa Rykiniemen virkistysalueelle ja laavulle !

Laavualueelle tehty ulkorakennus, jossa on kompostoiva käymälä, puuvarasto ja muu lukollinen varasto,  Toivomme jokaisen WC:n käytttäjän noudattavan seinälle laitettuja ohjeita.  Näin tämä käymälä pysyy siistinä kaikille käyttäjille.  Puuvarastossa on jo jonkin verran laavun kotagrilliin tarkoitettuja puita. Toivomme kuitenkin, että jokainen puiden käyttäjä toisi laavulle saman verran halottuja puita kuin on käyttänytkin. Halottavia pöllejä löytyy rannnasta vanhasta puuvajasta.  Luonnollisesti kyläyhdistys toivoo, että laavun ja sen ympäristön käyttäjä pitää huolta siisteydestä siten, kuin se olisi oma paikka !

Opastekyltit näyttävät ulkopuolisille, missä laavu ja veneenpudostuspaikka sijaitsee. Veneenpudotuspaikalla on kalastusalueen kartta ja kalastuslupien saantipaikkojen yhteystiedot.

Pienvenelaituri on kasattu ja se laitetaan järveen keväällä.  Jos jollakin vierailjalla on voimia ja työnpuutetta, pilkkokaa pienemmästä puuvarastosta polttopuita isompaan puuvarastoon yhteistä käyttöä varten.  Kiitos etukäteen !

Viihtykää Tiemassaarella ja Rykiniemellä !  Olemme tehneet sen teitä varten !

Jos tarvitset Apua – tiedä sijaintisi! Saat sen määriteltyä www.hatakeskuslaitos.fi/tiedä sijaintisi.  Koordinaatit on hyvä olla aina puhelimen lähettyvillä – näin saat tarvittaessa avun nopeammin.

 

Olemme Facebookissa    faceb

 

 

Sivujen taustakuva sekä yläbannerin vaihtuvat kuvat: Juha Leskinen

 

Toimintaamme tukevat:

 

maanrakennus  peltuote

rantasalmi

Sivujen hallinta